Kobelco SK75SR-7 voor Van Noten

Van Noten en Zn VOF uit Booischot heeft een compact draaiende Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine met Stage V motor in ontvangst genomen. Wij danken Van Noten voor het vertrouwen en wensen hen veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK75SR-7 is uitgerust met een automatisch smeersysteem, een dubbele heflat met spil en afgeleverd met slotenbak en dieplepelbak.

Benieuwd waarom de nieuwe Kobelco modellen zo in de smaak vallen? U bent van harte welkom om dit zelf te testen en te ervaren. Neem snel contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van Noten en Zn VOF
Van Noten en Zn VOF is gevestigd in Booischot en werkzaam in de omgeving. Voor alle grondwerken, tuinwerken, bouwwerken, riolerings-, nivellerings- en afbraakwerken kunt u bij Van Noten terecht. Kijk op de Facebookpagina van Van Noten voor meer informatie of neem contact met hen op.