Kobelco SK85MSR-7 voor Andrieu Construction

De firma Andrieu Construction uit Riezes heeft een Kobelco SK85MSR-7 in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine werd afgeleverd met onder andere lange voorarm en verzwaard en extra tegengewicht. Wij danken Andrieu Construction voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met deze Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK85MSR-7 is door de De Bruycker-Kemp compleet uitgerust naar de wensen van Andrieu Construction met onder andere lange voorarm, verzwaard en extra tegengewicht, hefoog op de voorarm, twee bijkomende werklichten onder de regenkap en bescherming bovenaan de armcilinder.

Over Andrieu Construction

De firma Andrieu Construction is gespecialiseerd in industriebouw. Daarnaast heeft het bedrijf ruime ervaring in de bouw en renovatie van particuliere gebouwen: metselwerk, ruwbouw, werfbeheer. Kijk voor alle expertises en vaardigheden betreffende werfbeheer, metselwerk, binnen- en buiteninrichtingen op de website. Ga naar andrieu-construction.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?