MARCEL BAGUETTE INVESTEERT IN BOMAP CONNECT

Opgericht in 1960, is Marcel Baguette N.V. dé referentie in de regio Luik voor wat betreft grond- en asfaltwerken en weg- en waterbouwkunde. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen, die de kwaliteit van hun werk verbeteren en kozen daarom voor BOMAP Connect.

Dankzij BOMAP Connect worden niet langer de verdichtingsdata van één enkele machine geregistreerd maar van alle machines, ongeacht het merk, en dit op een volledige werf.

In een paar minuten wordt het systeem geïnstalleerd en een app op een tablet of smartphone verbindt automatisch alle machines. BOMAP Connect registreert de verdichtingsparameters en machinegegevens en brengt de overgangen op de volledige werf in kaart.

Het aantal overgangen en/of verdichtingswaardes wordt door verschillende kleuren aangeduid, waardoor in één oogopslag de gebieden in beeld gebracht worden die nog onvoldoende verdicht werden.

De projectleider kan deze toepassing bovendien online raadplegen, waar hij zich ook bevindt. Op die manier kan hij steeds alles controleren en waar nodig bijsturen. Projecten worden na afwerking netjes digitaal gearchiveerd.

Wij danken Marcel Baguette N.V. voor deze mooie investering.