Opnieuw Atlas 1604ZW voor Vanormelingen-Stas

Onlangs heeft Vanormelingen-Stas nv uit Heist-op-den-Berg, via De Bruycker-Kemp, weer een zeer compleet uitgevoerde Atlas 1604ZW spoorwegmachine in ontvangst genomen. Wij wensen Vanormelingen-Stas veel fijne draaiuren met de nieuwe Atlas!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604ZW spoorwegmachine staat bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Daarnaast is de Atlas 1604ZW door de professionals van De Bruycker-Kemp zeer compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant. De uitgebreide hijs- en spoorkeuringen werden uitgevoerd op de eigen spoorbaan van De Bruycker-Kemp.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

Over Vanormelingen-Stas
Railco uit Heist-op-den-Berg bestaat uit de bedrijven: Vanormelingen-Stas nv en Spoorwerken Peeters. Beide ondernemingen zijn al meer dan dertig jaar actief in spooraanleg en werkzaamheden aan het spoor. De Railco groep is gespecialiseerd in de aanleg en vernieuwing van spoorlijnen en dan vooral in Vlaanderen. Om als bedrijf te blijven groeien beschikken zij over een modern machinepark om activiteiten zoals uitbreken, aanleggen, onderhouden en repareren van treinsporen voor spoorwegmaatschappijen en industriële ondernemingen efficiënt uit te kunnen voeren. Onder andere met spoorwegkranen, onderstoppers, rupskranen, wielladers en vrachtwagens. De Railco groep verhuurt en verkoopt tevens ook spoorwegmateriaal en -materieel. Kijk op www.vanormelingen-stas.be voor meer informatie.