Opnieuw een Kobelco rupsgraafmachine voor TRBA

Wederom heeft de firma TRBA een Kobelco rupsgraafmachine toegevoegd aan het machinepark. Dit keer leverde De Bruycker-Kemp een Kobelco SK300LC-11 rupsgraafmachine. Wij danken TRBA opnieuw voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco SK300LC-11.

De Kobelco SK300LC-10E bevindt zich aan de bovenkant van de 30 tons klasse. De 6-cilinder Hino motor van 186 kW levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 209 kN. Ondanks deze kenmerken is de SK300LC-10 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen.

De Kobelco SK300LC-10 is door De Bruycker-Kemp uitgerust met enkele heflat met 3 gaten, een gereedschapskoffer op het onderstel en een hydraulische snelwissel. Voor een perfecte aflevering is de machine gespoten in de bedrijfskleuren van TRBA en rondom voorzien van de firmanaam.

Over TRBA
Reeds vele jaren is TRBA een vaste waarde voor grote wegenis en infrastructuurwerken in gans België. Ze beschikken over 4 mobiele en 2 vaste betoncentrales, alsook over een belangrijke asfaltcentrale in Strépy in samenwerking met de firma WANTY. Dit maakt dat ze zowel overdag als ’s nachts werken kunnen uitvoeren dankzij een constante aanvoer van materialen. Deze firma is vooral trots op haar hoogtechnologische machines, de uitgebreide knowhow van haar werknemers en een precieze planning. Alle vakkennis en vaardigheden over de diverse divisies heen, kunnen gebundeld worden voor het realiseren van één totaalproject.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.