Opnieuw een Kobelco SK85MSR-7 voor Andrieu Construction

Andrieu Construction uit Chimay heeft nogmaals, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Wij wensen Andrieu Construction veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Deze Kobelco is door De Bruycker-Kemp uitgerust met hefoog op voorarm, hydraulische snelwissel met lasthaak en rototilt. De machine is geleverd met nivelleerbak.

Over Andrieu Construction

De Andrieu Construction is gespecialiseerd in industriebouw. Daarnaast heeft het bedrijf ruime ervaring in de bouw en renovatie van particuliere gebouwen: metselwerk, ruwbouw, werfbeheer. Kijk voor alle expertises en vaardigheden betreffende werfbeheer, metselwerk, binnen- en buiteninrichtingen op de website. Ga naar www.andrieu-construction.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen machine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.