Perfecte combinatie van Kobelco, Atlas en BOMAG voor DEVAGRO!

DEVAGRO N.V. uit Waregem heeft via De Bruycker-Kemp, de sleutels van een een BOMAG BW138AC-5 in ontvangst genomen. Na onder andere een grote overslagmachine van Atlas en afbreekmachine van Kobelco heeft DEVAGRO inmiddels in totaal een 35 tal Kobelco’s, 3 tal Atlas machines, en 5 tal BOMAG’s in het machinepark. Een perfecte combinatie van drie A-merken voor DEVARGO. Wij danken hen voor het vertrouwen in De Bruycker-Kemp!

Het complete Bomag programma asfaltwalsen bestaat uit verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. De nieuwe serie knik- en rolgestuurde combiwalsen, zwaarder dan 5,0 ton, bieden goed zicht op de werkzaamheden en beschikken over een comfortabele cabine.

Deze 4.150 kg wegende BOMAG BW138AC-5 combiwals heeft een vermogen van 33,3 kW en een werkbreedte van 1.380 mm.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Bomag machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs!

Over Devagro

Devagro uit Waregem is een belangrijke speler in de bouwsector. Ze hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring in infrastructuurwerken, afbraakwerken en grondverzet. Met de zusterfirma’s Degetec en Devamix beschikken ze over eigen betoncentrales en breekwerven. De firma BSV is dan weer gespecialiseerd in grondreiniging en biedt zowel tijdelijke als definitieve opslagplaatsen. In alle afdelingen kunnen ze rekenen op een enthousiast team en een moderne machinevloot.

Kijk op devagro.be voor meer informatie, alle activiteiten, projecten en foto’s.