Perfecte combinatie van Kobelco en OKADA voor GROWEBO-TACK

Firma GROWEBO-TACK GEBR. uit Wevelgem heeft onlangs een Kobelco SK85MSR LC-7 en een OKADA Sloophamer 1000 in ontvangst genomen. Deze efficiënte rupsgraafmachine is door De Bruycker-Kemp samen met de OKADA 1000 afgeleverd. Wij wensen de gebroeders Growebo-Tack veilige en plezierige draaiuren toe!

De Kobelco SK85MSR-7 biedt superieure prestaties, grotere efficiëntie en hogere productiviteit met meer vermogen en meer snelheid dan het vorig model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. Daarnaast zijn er een aantal procentuele aanpassingen aan deze rupsgraafmachine, zo is het motorvermogen verhoogd met 23%, is de cyclustijd verbeterd met 15%, de hefsnelheid en graafsnelheid zijn verbeterd met 37-38%.

De professionals van De Bruycker-Kemp hebben deze compact draaiende rupsgraafmachine voorzien van onder andere hydraulische snelwissel en automatische smering. Daarnaast is de SK85MSR-7 voorzien van een hefoog op de voorarm en een zwaailicht op de cabine en is de machine afgeleverd met nivelleerbak en een Okada sloophamer.

Over Growebo-Tack Gebr.

GROWEBO bvba Tack Gebr. (GROWEBO) werd opgericht in 1997 door Jean-Pierre, Christophe & Wim Tack. De broers, jong & dynamisch, konden steunen op de jarenlange ervaring (ruim 25 jaar) die hun vader Jean-Pierre Tack had opgedaan. Bij Growebo kunt u terecht voor o.a. aanleg van opritten en terrassen, volledige omgevingsaanleg, parkingaanleg en grond, wegenis- en rioleringswerken. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.growebo-tht.be/

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.