Persyn kiest wederom voor Kobelco!

Firma Persyn uit Zwevegem blijft het machinepark alsmaar aanvullen. Na heel wat kleinere Kobelco binnendraaiers is nu de Kobelco SK380SRLC met tweedelige giek afgeleverd. En een tweede is in bestelling! Wij danken firma Persyn voor het vertrouwen en wensen hen veel veilige en plezierige draaiuren toe!

De nieuwe Kobelco SK380SRLC compacte rupsgraafmachine biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit met veel vermogen. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent.

Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

Persyn heeft deze rupsgraafmachine afgeleverd gekregen met een Topcon systeem, hydraulische snelwissel met lasthaak, automatische smering, dubbele heflat en twee gereedschapskoffers op het onderstel. 

Firma Persyn uit Zwevegem is gespecialiseerd in betonwerken en infrastructuurwerken. Grote projecten en strakke deadlines schrikken hen niet af, maar zorgen integendeel voor extra motivatie om hun grenzen te verleggen. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.persyn.be/

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.