POPULAIRE SK380SRLC MET TWEEDELIGE GIEK VOOR DCA INFRA

De populaire nieuwe Kobelco SK380SRLC biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit met veel vermogen. De firma DCA Infra heeft deze unieke rupsgraafmachine onlangs in gebruik genomen met tweedelige giek. De Bruycker-Kemp wenst hen veel plezierige draaiuren toe met deze nieuwe machine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

De Kobelco SK380SRLC voor firma DCA Infra is uitgerust met een hydraulische snelwissel. Op de onderwagen is een gereedschapskist gelast en verder is de machine uitgerust met automatische smering en dubbele heflat.

Over DCA Infra
DCA Infra wil een betrouwbare partner zijn die een gepaste oplossing biedt op maat van elke vraag - van grote openbare collectorwerken tot de aanleg van privéparkings. Door de ondersteuning van onze interne studiedienst kunnen onze ervaren, gedreven medewerkers elk project op een doordachte manier aanpakken. DCA Infra is gevestigd in de Kempen en is zowel actief in openbare als in private werken, van rioleringswerken tot omgevingsaanleg en burgerlijke bouwkunde. Ze zijn gespecialiseerd in grote collectoren en ondergrondse constructies – vaak gesteund door speciale funderingstechnieken – en beschikken over een uitgebreid machinepark om van elke opdracht een succes te maken. Binnen Infra denken ze niet alleen aan vandaag, maar ook aan morgen. DCA Infra ziet dat duurzaamheid en milieuvriendelijk bouwen niet alleen aan populariteit winnen, maar ook steeds meer een noodzaak worden. Daarom investeren ze bewust in een beleid dat rekening houdt met duurzaam bouwen. Kijk op www.dcainfra.be voor meer informatie over het bedrijf, maar ook alle diensten en projecten kunt u hier bekijken.

U KUNT OOK UW EIGEN RUPSGRAAFMACHINE ZELF SAMENSTELLEN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.