Primeur: Kobelco SK210LC-11 voor Karl D’Haene

Karl D’Haene uit Kruisem heeft als eerste in België een Kobelco SK210LC van de generatie 11 in ontvangst genomen. De Kobelco SK210LC-11 biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Proficiat Firma Karl D’Haene met deze aankoop!

De SK210LC uit de nieuwe 11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. Ondanks deze kenmerken is de Kobelco SK210LC-11 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft en zal veel machinisten overtuigen.

De Bruycker-Kemp heeft de Kobelco SK210LC-11, op 790 mm brede rupsplaten, onder andere afgeleverd met een automatisch smeersysteem, een gereedschapskoffer op het onderstel, looptrede aan de cabine, een Topcon 3D-graafsysteem en een dubbele heflat met 4 gaten.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Karl D’Haene BVBA
Karl D’Haene BVBA uit Kruisem is gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- en rioleringswerken en de aanleg van parkings en terreinen. Maar ook afbraakwerken en betonwerken behoren tot hun activiteiten. Kelders, parkings of gelijk welke betonconstructie van huiskelder tot grote projecten gieten ze ter plaatse. Daarnaast beschikken ze over een breekwerf en een TOP (tijdelijke opslagplaats voor grond). Kijk op www.grondwerken-dhaene.be voor meer informatie en alle recente projecten.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.