Quintelier investeert in Kobelco SK130LC-11 met 2-delige giek

Quintelier uit Dendermonde heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een prachtige Kobelco SK130LC-11 2PB rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK130LC-11 combineert kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort.

De SK130LC-11 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is bovendien bijzonder stabiel dankzij het vernieuwde model en een groter contragewicht. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 78,5 kW bij een toerental van 2.000 min-1, graafkracht van 105,4 kN en een hefvermogen van circa 4,0 ton.

De Kobelco SK130LC-11 met 2-delige giek voor Quintelier is door De Bruycker-Kemp uitgerust met gereedschapskoffer, dubbele heflat, extra werkverlichting, automatische smering en afgeleverd met kantelbak 1800mm.

De machinist waant zich in een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntrigeerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Over Quintelier
Quintelier groeide de afgelopen decennia uit tot een gereputeerde onderneming in enkele specifieke vakgebieden: onderhoud, ruiming en herstelling van waterlopen en omgevings- en infrastructuurwerken. Ze verzorgen de volledige aanleg van een park, speeltuin, parking, vijver of een andere openbare ruimte met paden, verharding, beplanting, meubilair, riolering, poorten, bruggen. Ze maken op maat alle mogelijke houten constructies: houten bruggen, trappen, steigers, vlonders. U kunt voortaan ook bij hen terecht voor kwaliteitsvolle houten poorten en omheiningen, alsook voor houten tuinschermen, gevelbekleding en brievenbussen. Kijk op www.quintelier.biz voor meer informatie.