SCHAEFF TL100 VOOR L&G MERTENS

Firma Mertens uit Vremde heeft, via de Bruycker-Kemp, een Schaeff TL100 in gebruik genomen. Deze wiellader is afgeleverd met o.a. een extra hydraulische rijpedaal. Wij wensen L&G Mertens veel werkplezier met deze nieuwe Schaeff!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De nieuwe Schaeff TL100 voor Mertens is o.a. afgeleverd in wit-grijze kleur met twee werklampen voor- en achter, een comfortpakket zoals een airco en MSG95 zetel, een extra hydraulische rijpedaal en camera.

Over L&G Mertens
Firma Mertens werd opgericht door Luc Mertens in 1983. Zoon Gunther stapte mee in het bedrijf en zo werd het L&G Mertens BVBA in 2010. Sindsdien is het gamma nog verder uitgebreid. Het bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van voetbal- en tennisterreinen. Zij doen o.a. de werkzaamheden frezen, bezanden, verluchten, door- en inzaaien, bemesten, maaien en onkruidbestrijding. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.lgmertens.be/

Start met het samenstellen van je eigen wiellader!
Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.