Schaeff TL70s zwenklader voor Wanty

Firma Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, heeft onlangs een Schaeff TL70s Stage V compacte zwenklader in gebruik genomen. De TL70s is door De Bruycker-Kemp opgebouwd naar wens van het bedrijf. Eerder leverde De Bruycker-Kemp onder andere al een Kobelco SK270SRLC, een Gomaco betonglijbekistingsmachine en een Bomag asfalteermachineaan Wanty. Een mooi voorbeeld van hoe onze merken elkaar perfect aanvullen.

De Schaeff TL70s Stage V compacte zwenklader van circa 5,4 ton heeft een motorvermogen van 45 kW en een breedte van 1.850 mm. De machine is zorgvuldig afgewerkt, is compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt goed zicht op het werkgebied.

De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem. Daarnaast is de zwenklader in Ommen o.a. voorzien van een camera, een trekhaak met vangmuil, een extra functie, een gereedschapskist, dansonderdrukking en extra werkverlichting. Voor een flexibele inzet is de zwenklader afgeleverd met een dichte bak, puinbak en palletvorken.

Over Wanty 

De onderneming Wanty, opgericht in 1946, heeft doorheen de jaren een enorme groei gekend, zowel op technisch, infrastructureel als op menselijk vlak. Op dit moment telt de groep Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, maar liefst 1500 werknemers en zo’n 500 bouwmachines. Dat firma Wanty blijft investeren, staat als een paal boven water. Dit indrukwekkend familiebedrijf begrijpt als geen ander dat gekwalificeerd personeel en moderne machines de sleutel zijn tot succes.