Schaeff TW110 voor Infrastructure & Construction

Infrastructure & Construction uit Montignies-sur-Sambre heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een Schaeff TW110 mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Wij wensen Infrastructure & Construction veel werkplezier met deze machine en de bijgeleverde OKADA breekhamers!

Schaeff TW110
De compacte en stabiele Schaeff TW110, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 11.000 kg en heeft een vermogen van ca. 116 pk. De TW110 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW110 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

In de werkplaats in Hamme is Schaeff TW110 zeer compleet opgebouwd naar de wensen en eisen van Infrastructure & Construction. Daarnaast is de TW110 afgeleverd met extra OKADA breekhamers.

Over Infrastructure & Construction
Infrastructure & Construction staat voor een persoonlijke aanpak en begeleiding. Dit is de zekerheid van een hechte en betrouwbare samenwerking. Naast overheidsopdrachten is Infrastructure & Construction ook beschikbaar voor particulieren opdrachtgevers. U kunt bij Infrastructure & Construction terecht voor onder andere bouw- en wegenwerken, riolering- en leidingwerken, grondwerken en de aanleg van groen. Kijk op www.infraconstruct.be voor meer informatie.

Configurator
Stel via onze machine-configurator in een aantal stappen ook uw nieuwe Schaeff compacte mobiele machine online samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties voor uw nieuwe Schaeff mobiele graafmachine op een rij en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.