Schaeff TW95 voor International Works Company

International Works Company heeft een Schaeff TW95 mobiele graafmachine met speciale kabelleggiek in ontvangst genomen via De Bruycker-Kemp. De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk.

De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist.

De professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme hebben de Schaeff TW95 opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant. Denk hierbij aan onder andere een hydraulische snelwissel en een gereedschapskoffer op de onderwagen.

Start met het samenstellen van uw eigen graafmachine!
Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.