Schockaert Rioleringswerken BVBA kiest wederom voor Kobelco

Firma Schockaert Rioleringswerken BVBA uit Zele, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK58SRX-7 in gebruik genomen. Eerder ontving Schockaert een Kobelco SK28SR-6E en een SK130LC-11. Wij wensen Firma Schockaert Rioleringswerken BVBA veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst!

De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met led-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine. 

De minigraver voor firma Schockaert Rioleringswerken is door de experts van De Bruycker-Kemp opgebouwd en afgeleverd met o.a. firmanaam, hydraulische snelwissel met lasthaak en hefoog op de voorarm.

Over Schockaert Rioleringswerken BVBA

Firma Schockaert Rioleringswerken BVBA is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van grond- en rioleringswerken. U kunt bij Schockaert terecht voor o.a. riolering- en funderingswerken, het uitvoeren van grond- en nivelleringswerken, verhardingswerken en meer. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.schockaertriolering.be/

START MET HET SAMENSTELLEN VAN UW EIGEN KRAAN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.