Travexploit neemt Kobelco SK140SRLC-7 in gebruik

Travexploit SA uit Thuin heeft via, De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 2PB afgeleverd gekregen. Naast de tweedelige giek, werd deze machine uitgerust met onder andere automatische smering en een hydraulische snelwissel. Wij wensen Travexploit veel werkplezier met deze nieuwe rupsgraafmachine.

De SK140SRLC-7 2PB is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties uitstekend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

Deze Kobelco SK140SRLC-7 met tweedelige giek is door De Bruycker-Kemp o.a. voorzien van een hefoog op de voorarm, automatische smering, zwaailamp en een hydraulische snelwissel CW20 met lasthaak.

Over Travexploit SA uit Thuin
Travexploit SA uit Thuin is gespecialiseerd in bouwprojecten, sloopwerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden en schilderwerken. Kijk op www.travexploit.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.