TRBA neemt een Kobelco SK350LC-11 in gebruik

Opnieuw heeft de firma TRBA een Kobelco rupsgraafmachine toegevoegd aan het machinepark. De Bruycker-Kemp leverde ditmaal een Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine af. Wij wensen TRBA weer veel werkplezier met deze nieuwe Kobelco SK350LC-11.

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK350LC-11 bevindt zich aan de bovenkant van de 35 tons klasse. De Kobelco SK350LC-11 kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 290 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 294, 1 x 42,6 l/min en 1 x 21 l/min. De bakkracht bedraagt maar liefst 244 kN. Ondanks deze kenmerken is de SK350LC-11 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen.

De Kobelco SK350LC-11 is door De Bruycker-Kemp onder andere uitgerust met een enkele heflat met 3 gaten, een gereedschapskoffer op het onderstel, automatische smering van Lubecore en een opklapbare treeplank.

Over TRBA
Reeds vele jaren is TRBA een vaste waarde voor grote wegenis- en infrastructuurwerken in gans België. Ze beschikken over 4 mobiele en 2 vaste betoncentrales, alsook over een belangrijke asfaltcentrale in Strépy in samenwerking met de firma WANTY. Dit maakt dat ze zowel overdag als ’s nachts werken kunnen uitvoeren dankzij een constante aanvoer van materialen. Deze firma is vooral trots op haar hoogtechnologische machines, de uitgebreide knowhow van haar werknemers en een precieze planning. Alle vakkennis en vaardigheden over de diverse divisies heen, kunnen gebundeld worden voor het realiseren van één totaalproject. Kijk op www.trba.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.