Uiterst populaire SK380SRLC 2PB voor Wegenwerken De Moor

De populaire nieuwe Kobelco SK380SRLC biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit met veel vermogen. Wegenwerken De Moor heeft deze compacte rupsgraafmachine met tweedelige giek onlangs in gebruik genomen ter aanvulling op het machinepark. De Bruycker-Kemp wenst hen veel plezierige draaiuren toe met deze nieuwe machine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

De Kobelco SK380SRLC voor Wegenwerken De Moor is uitgerust met onder andere automatische smering, hefoog op de voorarm, gereedschapskoffer op het onderstel en een Topcon IMU systeem. Daarnaast is de machine afgeleverd met nivelleerbak en rioolbak. 

Over Wegenwerken De Moor
Wegenwerken De Moor is een betrouwbare partner, met kennis van zaken. Ze zijn een gezond bedrijf met zeventig jaar ervaring. Ze werken al jaren vlot samen met bedrijven zoals Farys, Aquafin en Infrax. Met het modern machinepark en unieke, persoonlijke aanpak onderscheiden zij zich van alle anderen. Al sinds de uitvinding van het wiel was er nood aan degelijke, vlot berijdbare wegen. Vandaag zijn wegen de ruggengraat van een land. Een efficiënt wegenplan draagt bij tot welvaart en vooruitgang. Wegenwerken De Moor streeft naar de beste kwaliteit, steeds met het oog op de toekomst. Ze omringen zich met de meest gedreven mensen, die zich met passie inzetten voor het beste resultaat. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.wwdemoor.be/

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.