Unieke Kobelco SK140SRLC-7 2PB voor DCS Omgevingswerken

DCS Omgevingswerken uit Erpe-Mere, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 2PB in ontvangst genomen. De rupsgraafmachine met stelgiek is o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel, LED-verlichtingspakket en 2D-systeem met 3D-scherm en 2PB sensor. Wij wensen DCS omgevingswerken veel werkplezier met deze prachtige en unieke Kobelco!

De SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties uitstekend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De Kobelco SK140SRLC-7 met stelgiek van DCS Omgevingswerken is door de Bruycker Kemp o.a. voorzien van dubbele heflat met vier gaten, looptrede aan de cabinekant, firmakleur, automatische smering, LED verlichtingspakket, hydraulische snelwissel, 2D-systeem met 3D-scherm en 2PB sensor. Daarnaast is de rupsgraafmachine opgebouwd en afgeleverd met draaikantelstuk en verschillende bakken.

Over DCS Omgevingswerken

DCS Omgevingswerken & Zoon uit Erpe-Mere is al meer dan 30 jaar lang ervaren specialist op het gebied van grond-, riolering- en omgevingswerken. Johnny en Brenton, vader en zoon, staan samen met hun team van 8 gedreven en gemotiveerde werknemers voor hun klanten paraat. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.dcsomgevingswerken.be/

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.