VANDEBOS NEEMT KOBELCO SK140SRLC-7 MET TWEEDELIGE GIEK IN GEBRUIK

Firma Vandebos uit Alken heeft via, de Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 2PB afgeleverd gekregen. Naast de tweedelige giek, werd deze machine uitgerust met onder andere automatische smering en een hydraulische snelwissel. Wij wensen firma Vandebos veel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine. 

Firma Vandebos uit Alken heeft via, de Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 2PB afgeleverd gekregen. Naast de tweedelige giek, werd deze machine afgeleverd uitgerust met onder andere automatische smering en een hydraulische snelwissel. Wij wensen firma Vandebos veel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine. 

De SK140SRLC-7 2PB is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties uitstekend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

Deze Kobelco SK140SRLC-7 met tweedelige giek is door De Bruycker-Kemp o.a. voorzien van een enkele heflat, een gereedschapskoffer op het onderstel, de firmanaam op giek en achterkant, een automatisch smeersysteem van Groeneveld, een nivelleerbak en een hydraulische snelwissel CW20 met lasthaak.

Over Vandebos bouwonderneming
Vanuit de thuisbasis in Alken realiseert Vandebos Bouwonderneming al meer dan 90 jaar uitdagende bouwprojecten in een werkingsgebied dat zich uitstrekt over Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Elk bouwproject realiseren zij van A tot Z. Hiervoor doen zij beroep op hun eigen vakmensen en infrastructuur voor de ruwbouwwerken. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.vandebos-bouwonderneming.be/

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wens u graag een afspraak te maken met een verkoopadviseur of langs te komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.