VANDEN BUVERIE & CO NEEMT KOBELCO SK350LC-11 IN GEBRUIK!

Firma Vanden Buverie heeft, via de Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK350LC-11 in ontvangst genomen. Deze rupsmachine is compleet afgeleverd naar de wensen van Vanden Buverie. Zo is deze machine o.a. opgebouwd met extra werkverlichting, firmanaam en hydraulische snelwissel. Wij danken Vanden Buverie & Co voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK350LC-11 is uitgerust met een Stage V-motor en door het extra contragewicht zeer stabiel. De machinist beschikt over een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste  technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntegreerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Deze Kobelco SK350LC-11 voor Vanden Buverie & Co is uitgerust met 4x extra ledverlichting bovenop de cabine, hefoog op de voorarm, firmanaam, automatische smering, nivelleerbak, looptrede langs beide zijden en hydraulische snelwissel.

Over Vanden Buverie & Co
N.V. Vanden Buverie & Co werd in 1989 opgericht door Jozef Vanden Buverie. De constante investering in zowel graafmachines als rollend materieel heeft ervoor gezorgd dat de firma uitgegroeid is tot een modern bedrijf dat ca. 60 werknemers telt. Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, grondwerken, rioleringswerk, wegenbouw en recyclage. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.vandenbuverie.be/

U KUNT OOK UW EIGEN RUPSGRAAFMACHINE ZELF SAMENSTELLEN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.