Wederom Atlas 350MH voor Alfamet

Alfamet uit Dendermonde heeft via De Bruycker-Kemp een Atlas 350MH in gebruik genomen. Na het succes van de vorige Atlas recyclingmachine, heeft het bedrijf er wederom een aangeschaft. Wij wensen Alfamet veel werkplezier met deze nieuwe Atlas 350MH!

Deze circa 38 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, pendelende steunpoten en massieve banden, is voorzien van een Stage V motor. Deze schone en stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een zeer groot bereik. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Alfamet opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij aan o.a. een centrale automatische smering, verzwaard contragewicht, extra camera’s en een extra ruitenwisser boven op cabine voor dakvenster inclusief sproeifunctie. 

Over Alfamet
Alfamet is reeds meer dan 80 jaar een gevestigde waarde. Als familiaal bedrijf zet men in op lange termijn relaties met klanten en leveranciers. Dit doen zij door mee te denken, service te bieden, marktconforme prijszettingen te hanteren en klanten steeds met een glimlach te ontvangen. Alfamet richt zich op zowel particulieren, kleine als grote bedrijven. Heeft u grote tonnages? Dan kan Alfamet u bijstaan met de containerservice. Men streeft er tevens naar om alle materialen op de meest economische en ecologische manier te recycleren. Kijk op www.alfamet.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen Atlas machine!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.