Wederom een Kobelco voor D’Haene

Onlangs heeft D’Haene Grond-, beton-, & afbraakwerken bvba uit Kluisbergen opnieuw een Kobelco rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Na onder andere een Kobelco SK350LC 2PB, SK260LC, en SK85MSR, heeft D’Haene nu de compact draaiende SK270SRLC-5E met stage V motor aan het machinepark toegevoegd. Wij danken de firma D’Haene opnieuw voor het vertrouwen en wensen hen veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK270SRLC-5E rupsgraafmachine is standaard zeer compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Daarnaast zorgt het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. En met het Komexs GPS Machine Management systeem beheert u via het internet overal informatie over de rupsgraafmachines, ongeacht waar ze aan het werk zijn.

De Kobelco SK270SRLC-5E voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK270SRLC-5E zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Over D'Haene

D’Haene Grond-, beton-, & afbraakwerken bvba, gevestigd te Kluisbergen, is reeds 15 jaar actief in afbraak-, beton- en grondwerken. Dankzij hun eigen breekwerf kunnen ze alle puin verwerken en recycleren, zodat het materiaal later opnieuw gebruikt kan worden. Ook deze machine is op vraag van D’Haene GPS gestuurd om vlot een perfecte afwerking van het terrein mogelijk te maken. De automatische vetsmering zorgt dan weer voor een efficiënte smering en lagere reparatie- en onderhoudskosten met een verhoogde inzetbaarheid en verbeterde bedrijfsvoering tot gevolg. Proficiat Firma D’Haene met deze aankoop !

U kunt nu uw eigen Kobelco samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK270SRLC-5E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.