Wederom Kobelco voor HOBOTRA

Onlangs heeft HOBOTRA uit Oosterzele wederom een Kobelco compact draaiende rupsgraafmachine met Stage V motor in ontvangst genomen. De compact draaiende SK75SR-7SD met offset-giek is bij uitstek geschikt op plaatsen waar de ruimte beperkt is. Wij danken HOBOTRA opnieuw voor het vertrouwen en wensen hen veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco!

De nieuwe SK75SR-7SD rupsgraafmachine met offset-giek biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De SK75SR-7 is uitgerust met een Leica 2D meetsysteem en hefoog op de binnenkant van de voorarm en afgeleverd met banaanbak en nivelleerbak. Daarnaast is de machine voorzien van belettering en is het tegengewicht in de firmakleur van Hobotra.

Benieuwd waarom de nieuwe Kobelco modellen zo in de smaak vallen? U bent van harte welkom om dit zelf te testen en te ervaren. Neem snel contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over HOBOTRA

Kristof en Brecht Bekaert besloten in 2012 de handen in mekaar te slaan om hun  opgebouwde ervaring bij gerenommeerde bouwbedrijven te bundelen tot  een dynamisch bouwbedrijf. Sinds de oprichting kent de firma een gestage groei. Heel wat klanten stelden intussen hun vertrouwen in Kristof en Brecht, zowel voor nieuwbouw als voor  renovatie. Alle klanten zullen graag getuigen over hun positieve ervaringen met HOBOTRA. Kijk op www.hobotra.be voor meer informatie.