Zevende Atlas spoorwegmachine voor SweJo B.V.

SweJo B.V. uit Heers heeft, via De Bruycker-Kemp, voor de zevende keer een Atlas spoorwegmachine in ontvangst genomen! Eerder ontving SweJo ook al drie Atlas 180Wsr spoorwegmachines. Wij wensen hen veel fijne draaiuren met de vierde Atlas 1604ZW!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604ZW spoorwegmachine staat bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Daarnaast is de Atlas 1604ZW door de professionals van De Bruycker-Kemp zeer compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant.

De professionals van De Bruycker-Kemp hebben de machine voorzien van vele extra’s. De uitgebreide hijs- en spoorkeuringen (Infrabel, BTV, CE EN PVG) zijn uitgevoerd op het stuk spoorweg op het terrein van De Bruycker-Kemp.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

De nieuwe spoorwegmachine van SweJo B.V. is o.a. voorzien van hydraulische snelwissel, LED-verlichting en twee kisten op de onderwagen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.