Voor fietspad of autosnelweg, De Bruycker-Kemp Rental heeft de geschikte asfaltmachine ! 

De asfaltspreidmachines van BOMAG hebben doorheen de jaren een enorme evolutie gekend. Nieuwe ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat deze machines efficiënter en zuiniger geworden zijn, en bovendien eenvoudig in gebruik.

Dankzij de technologie van MAGMALIFE waarbij alle weerstanden in één aluminium blok zitten, is de opwarmtijd opmerkelijk korter en de distributie van de warmte homogener.

Onze BF700C-2 met een standaard legbreedte van 2,5m tot 5m, beschikt trouwens over het QUICK COUPLING systeem. Met behulp van een eenvoudig snelkoppelsysteem kunnen verbredingsstukken gemonteerd worden voor een legbreedte tot wel 9m (onze eigen machine tot 6,5m). Ook werd ze van nieuwe bedienpanelen voorzien met een geïntegreerd nivelleersysteem.

De BF200C-2 kreeg een volledig nieuw ontwerp! Deze asfaltmachine is uiterst compact met een standaard legbreedte van 1,1m tot 2m, ideaal voor fietspaden, maar ontzettend handig dankzij het dubbele platform, waardoor de machinist steeds perfect zicht heeft op het werk.

Met een legbreedte van 1,7m tot 3,4m is de BF300C-2 dan weer de geschikte machine voor landbouwwegen, grote fietspaden of kleinere bouwwerven.

De ECOMODE stand zorgt ervoor dat voor iedere toepassing het juiste vermogen wordt gebruikt, zodat er geen energie verloren gaat. Bijgevolg wordt zowel het geluid als het verbruik gereduceerd. De BOMAG asfaltmachines zijn duidelijk zeer krachtig en toch milieuvriendelijk.

Voor de kleinste werven, die niet bereikbaar zijn met rupsmachines kunnen wij de Secmair Cepia aanbieden. De Cepia is bedoeld om manuele aanleg te vereenvoudigen en combineert het transport en het plaatsen van asfalt. Ze heeft een werkbreedte van minimum 25cm en maximum 1m.

Mooie aanwinsten voor onze klanten in de asfaltsector !