Nieuws

De Bruycker-Kemp opent nieuwe vestiging in Wallonië

PERSBERICHT:

Met de opening van een nieuwe vestiging in Saintes, vlak onder Brussel, onderstreept De Bruycker-Kemp de ambitie uit om een nog belangrijkere speler te worden op het gebied van Construction Equipment in heel België.

Vanuit deze vestiging zullen alle merken uit het zeer complete leveringsprogramma van De Bruycker-Kemp worden ondersteunt. U kunt hier dus onder andere terecht voor Kobelco minigraafmachines en rupsgraafmachines, Atlas mobiele graaf-, overslag- en recyclingmachines en BOMAG wegenbouwmaterieel.

Met ervaren mensen wil De Bruycker-Kemp hier een vliegende start maken om de Franstalige klant nog beter van dienst te zijn en nieuwe klanten te overtuigen. Vestigingsdirecteur, Luc DeLeener, zegt hierover het volgende; ”De Bruycker-Kemp wil met de vestiging in Saintes klanten ten zuiden en oosten van Brussel en in heel Wallonië beter bereiken. We hebben de mensen heel veel te bieden en zien de noodzaak dat net zoals in de vestigingen in Oostende, Hamme en Diest de service naar klanten doorslaggevend wordt. Graag tot ziens in Saintes!”

Erwin Hellinckx, bestuurder De Bruycker-Kemp; “Er zijn kosten nog moeite gespaard om de vestiging in Saintes in te richten en te voorzien van de juiste tools om met name de service naar de klanten in Wallonie direct op het door De Bruycker-Kemp gewenste niveau te brengen. Onze ambitie is om in heel België ook zelf de eindklant te kunnen bedienen. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst en u bent van ook harte welkom in Saintes.”

Ben Kemp, CSO Royal Reesink B.V.; “Met de vestiging in Saintes complementeren wij de geografische spreiding in de Benelux nog beter. Inmiddels beschikken wij over negen vestigingen in de Benelux. Verder ligt op dit moment de focus van Reesink Construction op internationale expansie, waarin inmiddels de eerste stappen zijn gezet. Ten grondslag van deze groei ligt ons specialisme, het distribueren van Construction Equipment waarbij het A-merken betreft.”

Contact
De Bruycker-Kemp – Saintes
Avenue Zénobe Gramme 6
1480 Saintes, België
Tel.: +31 (0)24 53 26 42
E-mail: info@dbk.be
www.debruycker-kemp.be

Terug naar overzicht