U lijkt Internet Explorer te gebruiken. Omdat Microsoft Internet Explorer niet meer volledig ondersteunt, kan het ook zijn dat onze website niet optimaal functioneert. Voor optimaal gebruik van onze website adviseren we u een modernere browser te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox.

Nieuwe BOMAG asfaltmachines in het huurpark

Voor fietspad of autosnelweg, De Bruycker-Kemp Rental heeft de geschikte asfaltmachine !

Meer lezen

Maatregelen coronavirus

Naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19) nemen ook wij, De Bruycker-Kemp, enkele maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, informeren wij u graag over onze beslissingen.

Meer lezen

Combi Deal!

- Kobelco SK10SR-2 minigraafmachine
- Mechanische snelwissel
- Okada 150 breekhamer

€ 20.000,- (ex. BTW)

Meer lezen

De Bruycker-Kemp Rental zet de grote middelen in!

Ongetwijfeld zullen deze nieuwe walsen (BOMAG BW226 BVC-5, BW219 DH-5 en BW174 AP-4f) vlug de weg naar de werven vinden.

Meer lezen

De jeugd heeft de toekomst!

De Bruycker-Kemp ontvangt regelmatig scholieren en begeleiders om hen een indruk te geven van onze firma en de werkzaamheden die hier verricht worden.

Meer lezen

Terugblik Matexpo 2019

Directie en medewerkers van De Bruycker-Kemp willen alle bezoekers heel hartelijk danken voor hun bezoek. Bekijk hier alle foto's.

Meer lezen

Foire de Libramont

Vanaf vrijdag 26 juli tot en met maandag 29 juli 2018 zijn wij, De Bruycker-Kemp, aanwezig op de beurs in Libramont, zone 89 | 03. Zien wij u daar?

Meer lezen

Primeur: Gomaco Commander III Xtreme betonglijbekistingsmachine voor TSBV

Primeur De Bruycker-Kemp: Vrijdag 12 april heeft onze trouwe Gomaco klant TSBV op de Bauma in München de sleutels in ontvangst genomen van een gloednieuwe Gomaco Commander III Xtreme.

Meer lezen

Schaeff blijft!

Schaeff wielladers en bandenkranen blijven leverbaar onder de naam Schaeff.

Meer lezen

Introductie Kobelco SK75SR-7

In reactie op de toenemende vraag naar middelgrote graafmachines (<10 ton) in Europa en feedback van dealers op de SK75SR-3 introduceert Kobelco de volledig nieuwe SK75SR-7...

Meer lezen