25-jarig jubileum Luc Leirs!

Vandaag werkt Luc Leirs 25 jaar bij ons in het bedrijf!

Meer lezen

40-jarig jubileum Patrick Verburgh!

Vandaag werkt Patrick Verburgh 40 jaar! bij ons in het bedrijf.

Meer lezen

De Bruycker-Kemp neemt deel aan DE WARMSTE WEEK

Met de feestdagen in het verschiet willen wij een klein geschenkje geven aan de mensen waar deze VZW’s hun dagelijks voor inzetten en zo hun acties ondersteunen.

Meer lezen

Collega Wim Aspeslagh behaald prachtige tweede plaats Kobelco Service Technical Contest

Met trots mogen wij u melden dat onze collega Wim Aspeslagh een prachtige tweede plaats heeft behaald op de Kobelco Service Technical Contest die vorige week in Kobe (Japan) plaatsvond.

Meer lezen

Matexpo Demo Days

Demo Days is een tweejaarlijks evenement waarbij alles draait rond demonstraties en testen van werkende en rijdende machines. Voor deze eerste editie ligt de focus voornamelijk op graafmachines, omdat de markt voor zwaar materieel voor een belangrijk stuk uit graafmachines bestaat. Registreer u hier gratis.

Meer lezen

De Bruycker-Kemp: De krachten gebundeld!

De handelsnamen De Bruycker en Kemp | Hamme van Reesink Construction Equipment Belgium BVBA, gaan in de toekomst verder onder de handelsnaam De Bruycker-Kemp.

Meer lezen

‘De Bruycker-Kemp wenst team België succes op het WK’

Met een in de nationale kleuren gespoten Kobelco SK260LC-10 rupsgraafmachine haakt De Bruycker-Kemp in op de gekte rond het WK-voetbal in Rusland deze zomer.

Meer lezen

Nieuwe privacy regelgeving De Bruycker-Kemp

Vanaf 25 mei 2018 veranderen de spelregels over de omgang met persoonsgegevens. Als gevolg daarvan heeft de De Bruycker-Kemp haar privacyverklaring aangepast.

Meer lezen

Railklem

RAILKLEM - 3T-KT-50 63T-R15
Voor het eenvoudig hijsen van spoorrails. Speciale netto prijs: € 675,-

Meer lezen

Reesink Construction Equipment verkrijgt importeurschap BOMAG in Nederland

Reesink Construction Equipment (RCE) verkrijgt per 1 december 2017 het importeurschap BOMAG. Hans van Driel en de Kemp Groep voegen producten als trilplaten, walsen, freesmachines en asfaltmachines toe aan het leveringsprogramma. Officiële introductie tijdens de Open Dagen op 28 en 29 december aanstaande in Tiel.

Meer lezen