De jeugd heeft de toekomst!

De Bruycker-Kemp ontvangt regelmatig scholieren en begeleiders om hen een indruk te geven van onze firma en de werkzaamheden die hier verricht worden.

Meer lezen

Terugblik Matexpo 2019

Directie en medewerkers van De Bruycker-Kemp willen alle bezoekers heel hartelijk danken voor hun bezoek. Bekijk hier alle foto's.

Meer lezen

Foire de Libramont

Vanaf vrijdag 26 juli tot en met maandag 29 juli 2018 zijn wij, De Bruycker-Kemp, aanwezig op de beurs in Libramont, zone 89 | 03. Zien wij u daar?

Meer lezen

Primeur: Gomaco Commander III Xtreme betonglijbekistingsmachine voor TSBV

Primeur De Bruycker-Kemp: Vrijdag 12 april heeft onze trouwe Gomaco klant TSBV op de Bauma in München de sleutels in ontvangst genomen van een gloednieuwe Gomaco Commander III Xtreme.

Meer lezen

Schaeff blijft!

Schaeff wielladers en bandenkranen blijven leverbaar onder de naam Schaeff.

Meer lezen

Introductie Kobelco SK75SR-7

In reactie op de toenemende vraag naar middelgrote graafmachines (<10 ton) in Europa en feedback van dealers op de SK75SR-3 introduceert Kobelco de volledig nieuwe SK75SR-7...

Meer lezen

VERHUURPARK BREIDT UIT : WIELLADER DOET HAAR HERINTREDE

Nu De Bruycker NV en Kemp Hamme BVBA versmolten zijn tot één firma, nl. De Bruycker-Kemp, biedt dit voordelen voor het verhuurpark. Dankzij de nieuwe merken Schaeff en Atlas wordt naast de bandenkranen ook de wiellader opnieuw geïntroduceerd.

Meer lezen

25-jarig jubileum Luc Leirs!

Vandaag werkt Luc Leirs 25 jaar bij ons in het bedrijf!

Meer lezen

40-jarig jubileum Patrick Verburgh!

Vandaag werkt Patrick Verburgh 40 jaar! bij ons in het bedrijf.

Meer lezen

De Bruycker-Kemp neemt deel aan DE WARMSTE WEEK

Met de feestdagen in het verschiet willen wij een klein geschenkje geven aan de mensen waar deze VZW’s hun dagelijks voor inzetten en zo hun acties ondersteunen.

Meer lezen