Schaeff blijft!

Schaeff wielladers en bandenkranen blijven leverbaar onder de naam Schaeff.

Meer lezen

Introductie Kobelco SK75SR-7

In reactie op de toenemende vraag naar middelgrote graafmachines (<10 ton) in Europa en feedback van dealers op de SK75SR-3 introduceert Kobelco de volledig nieuwe SK75SR-7...

Meer lezen

VERHUURPARK BREIDT UIT : WIELLADER DOET HAAR HERINTREDE

Nu De Bruycker NV en Kemp Hamme BVBA versmolten zijn tot √©√©n firma, nl. De Bruycker-Kemp, biedt dit voordelen voor het verhuurpark. Dankzij de nieuwe merken Schaeff en Atlas wordt naast de bandenkranen ook de wiellader opnieuw ge√Įntroduceerd.

Meer lezen

25-jarig jubileum Luc Leirs!

Vandaag werkt Luc Leirs 25 jaar bij ons in het bedrijf!

Meer lezen

40-jarig jubileum Patrick Verburgh!

Vandaag werkt Patrick Verburgh 40 jaar! bij ons in het bedrijf.

Meer lezen

De Bruycker-Kemp neemt deel aan DE WARMSTE WEEK

Met de feestdagen in het verschiet willen wij een klein geschenkje geven aan de mensen waar deze VZW’s hun dagelijks voor inzetten en zo hun acties ondersteunen.

Meer lezen

Collega Wim Aspeslagh behaald prachtige tweede plaats Kobelco Service Technical Contest

Met trots mogen wij u melden dat onze collega Wim Aspeslagh een prachtige tweede plaats heeft behaald op de Kobelco Service Technical Contest die vorige week in Kobe (Japan) plaatsvond.

Meer lezen

Matexpo Demo Days

Demo Days is een tweejaarlijks evenement waarbij alles draait rond demonstraties en testen van werkende en rijdende machines. Voor deze eerste editie ligt de focus voornamelijk op graafmachines, omdat de markt voor zwaar materieel voor een belangrijk stuk uit graafmachines bestaat. Registreer u hier gratis.

Meer lezen

De Bruycker-Kemp: De krachten gebundeld!

De handelsnamen De Bruycker en Kemp | Hamme van Reesink Construction Equipment Belgium BVBA, gaan in de toekomst verder onder de handelsnaam De Bruycker-Kemp.

Meer lezen

‚ÄėDe Bruycker-Kemp wenst team Belgi√ę succes op het WK‚Äô

Met een in de nationale kleuren gespoten Kobelco SK260LC-10 rupsgraafmachine haakt De Bruycker-Kemp in op de gekte rond het WK-voetbal in Rusland deze zomer.

Meer lezen