Demo Days is een tweejaarlijks evenement waarbij alles draait rond demonstraties en testen van werkende en rijdende machines. Voor deze eerste editie ligt de focus voornamelijk op graafmachines, omdat de markt voor zwaar materieel voor een belangrijk stuk uit graafmachines bestaat.

Meer dan 90 graafmachines zullen tijdens Demo Days powered by Matexpo live aan het werk te zien zijn. Ook wij zullen op 08 en 09 september aanwezig zijn met enkele van onze bekende A-merken. Ontdek de geluidsarme cabines van de Kobelco (mini)graafmachines op rupsen, de kwaliteit en souplesse van de Atlas mobiele graafmachines en de uitstekende mobiliteit van de Schaeff mobiele graafmachines en wielladers. Wij zorgen ervoor dat u machines van verschillende klassen zal aantreffen. Ons team staat alvast te popelen om u te mogen ontvangen!

Het evenement zal doorgaan in Wallonië op een oude zandgroeve die voornamelijk gebruikt wordt voor de verwerking van bouwafval. Adres: Avenue de l’Industrie 7 – Braine l’Alleud.

Heeft u nog geen toegangsticket kunnen bemachtigen? Registreer u dan gratis via volgende link: https://registration.demodays2018.be/PZ2NR