De Saedeleer ontvangt compact draaiende Kobelco SK230SRLC-5E

De Saedeleer uit Erpe-Mere heeft onlangs een SK230SRLC-5E in ontvangst genomen. Deze compact draaiende Kobelco rupsgraafmachine is door de professionals van De Bruycker Kemp compleet uitgerust met onder andere automatische smering en een Leica 2D GPS-systeem met Eye-catcher.

De Kobelco SK230SRLC-5 rupskraan is standaardvan alle gemakken voorzien. Het iNDr-systeem (integrated Noise & Dust reduction system) zorgt voor een laag geluidsniveau zowel binnen als buiten de cabine. De grote cabine biedt een ruime werkomgeving met veel beenruimte alsook een uitstekende zicht op het werkzaamheden. En de brede deuropening maakt vlot in- en uitstappen mogelijk. Firma De Saedeleer heeft deze Kobelco afgeleverd gekregen met firmanaam, hydraulische snelwissel met lasthaak, dubbele heflat, automatische smering en een 2D-systeem met Eye-catcher.

Over De Saedeleer

Met jarenlange ervaring in de stiel, doorgegeven van vader op zoon, kunt u op De Saedeleer BV rekenen voor verschillende diensten. Zo kunt u er terecht voor o.a. afbraakwerken zoals het slopen van puin, voor grondwerken zoals een fundering, zwembad of oprit uitgraven, voor tuinaanleg zoals bomen vellen en voor containerdiensten. Kijk op www.desaedeleer-aannemingen.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.