SCHAEFF TW95 VOOR VERBRAEKEN INFRA

Verbraeken Infra uit Temse heeft via De Bruycker-Kemp een Schaeff TW95 mobiele graafmachine in ontvangst genomen. De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. We wensen Verbraeken Infra veel werkplezier met deze nieuwe Schaeff TW95 mobiele graafmachine!

De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme hebben de Schaeff TW95 opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant. Denk hierbij aan onder andere een centraal smeersysteem, een SMP tiltrotator, een hydraulische snelwissel en hefoog op de voorarm. Daarnaast is de Schaeff TW95 afgeleverd met extra bakken en palletvorken.

OVER VERBRAEKEN INFRA

Groep Verbraeken Construction, opgericht in 1966 en toen voornamelijk bezig in het klassieke grondverzet, is actief in integrale infrastructuurwerken, graaf- en bestratingswerken, plaatsen van rioleringen en pijpleidingen, installatie van elektrische- en glasvezelkabels en gestuurde boringen. Kijk op https://verbraeken-infra.eu/index.html voor meer informatie.

START MET HET SAMENSTELLEN VAN UW EIGEN GRAAFMACHINE!

Alle Schaeff mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.