Aclagro breidt machinepark nogmaals uit met Kobelco!

Aclagro uit Wondelgem heeft wederom een nieuwe Kobelco minigraver in ontvangst genomen en breidt zo het machinepark verder uit. Deze tweede Kobelco SK58SRX-7 is ook uitgerust met opties zoals een extra tegengewicht van 250kg, een hydraulische snelwissel en een brandstofvulpomp. De Bruycker-Kemp wenst Aclagro veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

Deze minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Standaard uitgerust met LED-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige Kobelco SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De minigraver van Aclagro is door De Bruycker-Kemp o.a. opgebouwd met een tegengewicht van +250kg, een brandstofvulpomp, automatische smering, hydraulische snelwissel, extra werkverlichting, gereedschapskist op de onderwagen en een hefoog op voorarm.

Over Aclagro
Van afbraak en asbestverwijdering tot grondreiniging. Van bodemsanering en waterzuivering tot infra. Aclagro uit Wondelgem staat voor kwaliteit, snelheid en circulariteit. Ongeacht de complexiteit gaan zij elke uitdaging aan en hebben alle bouwexpertise, technische kennis en materieel om ze veilig en efficiënt uit te voeren. Kijk op www.aclagro.be/nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK58SRX-7. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.