Nieuws

Persbericht: RCE voegt elektrische Sunward graafmachines toe

Reesink Construction Equipment heeft met Sunward overeenstemming bereikt over de distributierechten van elektrische mini- en rupsgraafmachines voor Nederland en België. Met deze toevoeging heeft de Nederlandse Kemp Groep en het Belgische De Bruycker-Kemp een belangrijke troef in handen als het gaat om het verkopen van af-fabriek elektrische machines. Een ontbrekende schakel in het kleurrijke programma!

Meer lezen

Bezoek 2de en 3de kleuterklas Ettelgem

Onlangs hebben kinderen van de 2de en 3de kleuterklas Ettelgem een bezoek gebracht aan onze vestiging van De Bruycker-Kemp in Oostende. 

Meer lezen

Bedrijfsbezoek Techniekacademie

Onlangs hebben 15 leerlingen van de Techniekacademie een bezoek gebracht aan onze vestiging van De Bruycker-Kemp in Oostende. Onder de bezielende begeleiding van Patrick en Kelly hebben wij de kinderen getoond wat het belang van techniek is in onze maatschappij. 

Meer lezen

Terugblik DEMODAYS 2022

Afgelopen weekend stond het team van De Bruycker-Kemp present met een mooi gamma aan Kobelco en Atlas graafmachines en BOMAG grondwalsen op de DEMODAYS.

Meer lezen

Matexpo. Merci!

Bedankt aan alle klanten, partners en medewerkers van De Bruycker-Kemp om er weer een schitterende MATEXPO-editie van te maken!

Meer lezen

Royal Reesink neemt De Bruycker N.V. over

Royal Reesink N.V. (“Royal Reesink”) heeft vandaag principeovereenstemming bereikt over de overname van alle activa en passiva van het handelsfonds De Bruycker N.V. (“De Bruycker”). De Bruycker is exclusief distributeur in België van onder meer de merken Kobelco en Bomag.

Meer lezen