Nieuws

Bedrijfsbezoek Techniekacademie

Onlangs hebben 15 leerlingen van de Techniekacademie een bezoek gebracht aan onze vestiging van De Bruycker-Kemp in Oostende. Onder de bezielende begeleiding van Patrick en Kelly hebben wij de kinderen getoond wat het belang van techniek is in onze maatschappij. 

Meer lezen

Terugblik DEMODAYS 2022

Afgelopen weekend stond het team van De Bruycker-Kemp present met een mooi gamma aan Kobelco en Atlas graafmachines en BOMAG grondwalsen op de DEMODAYS.

Meer lezen

Matexpo. Merci!

Bedankt aan alle klanten, partners en medewerkers van De Bruycker-Kemp om er weer een schitterende MATEXPO-editie van te maken!

Meer lezen

De Bruycker-Kemp opent nieuwe vestiging in Wallonië

Met de opening van een nieuwe vestiging in Saintes, vlak onder Brussel, onderstreept De Bruycker-Kemp de ambitie uit om een nog belangrijkere speler te worden op het gebied van Construction Equipment in heel België.

Meer lezen

Royal Reesink neemt De Bruycker N.V. over

Royal Reesink N.V. (“Royal Reesink”) heeft vandaag principeovereenstemming bereikt over de overname van alle activa en passiva van het handelsfonds De Bruycker N.V. (“De Bruycker”). De Bruycker is exclusief distributeur in België van onder meer de merken Kobelco en Bomag.

Meer lezen