Nieuws

Terugblik DEMODAYS 2022

Afgelopen weekend stond het team van De Bruycker-Kemp present met een mooi gamma aan Kobelco en Atlas graafmachines en BOMAG grondwalsen op de DEMODAYS.

Meer lezen

Leerlingen van de Techniekacedemie brengen een bedrijfsbezoek

Afgelopen woensdag 27 oktober hebben de leerlingen van de Techniekacademie kunnen zien hoe mensen hun technische vaardigheden gebruiken om ontwerpen te maken die onze wereld verbeteren/veranderen.

Meer lezen

Matexpo. Merci!

Bedankt aan alle klanten, partners en medewerkers van De Bruycker-Kemp om er weer een schitterende MATEXPO-editie van te maken!

Meer lezen

De Bruycker-Kemp opent nieuwe vestiging in Wallonië

Met de opening van een nieuwe vestiging in Saintes, vlak onder Brussel, onderstreept De Bruycker-Kemp de ambitie uit om een nog belangrijkere speler te worden op het gebied van Construction Equipment in heel België.

Meer lezen

Maatregelen coronavirus

Naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19) nemen ook wij, De Bruycker-Kemp, enkele maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, informeren wij u graag over onze beslissingen.

Meer lezen

Royal Reesink neemt De Bruycker N.V. over

Royal Reesink N.V. (“Royal Reesink”) heeft vandaag principeovereenstemming bereikt over de overname van alle activa en passiva van het handelsfonds De Bruycker N.V. (“De Bruycker”). De Bruycker is exclusief distributeur in België van onder meer de merken Kobelco en Bomag.

Meer lezen