Nieuws

Demodays 2024

Test en ervaar onze Kobelco rupsgraafmachines, Bomag stabilisatiefrees en Atlas mobiele graafmachine op dé openlucht vakbeurs voor de bouwsector. 

Meer lezen

Bedrijfsbezoek van het VTI

Vorige week heeft het VTI (Vrij Technisch Instituut) Roeselare (afdeling Bouw) een Bouwdag georganiseerd. De Bruycker-Kemp was daar met een aantal machines en samen met nog 13 andere bedrijven aanwezig. Leerlingen konden zo eens “proeven” kennismaken met nieuwigheden in de markt, innovaties en speciale machines en technieken. Het was een zeer geslaagd en leerrijk evenement dat iedere deelnemer zeker zal bijblijven. 

Meer lezen

Atlas 350MH aangepast van joystickbediening naar voetbediening

De Atlas 350MH van D. Buermans werd aangepast van joystickbediening naar voetbediening door de vakmensen van De Bruycker-Kemp in Hamme. Door deze aanpassing kan machinist Danny ondanks de beperking aan zijn onderarm, deze overslagmachine moeiteloos besturen...

Meer lezen

Persbericht: RCE voegt elektrische Sunward graafmachines toe

Reesink Construction Equipment heeft met Sunward overeenstemming bereikt over de distributierechten van elektrische mini- en rupsgraafmachines voor Nederland en België. Met deze toevoeging heeft de Nederlandse Kemp Groep en het Belgische De Bruycker-Kemp een belangrijke troef in handen als het gaat om het verkopen van af-fabriek elektrische machines. Een ontbrekende schakel in het kleurrijke programma!

Meer lezen

Bezoek 2de en 3de kleuterklas Ettelgem

Onlangs hebben kinderen van de 2de en 3de kleuterklas Ettelgem een bezoek gebracht aan onze vestiging van De Bruycker-Kemp in Oostende. 

Meer lezen

Bedrijfsbezoek Techniekacademie

Onlangs hebben 15 leerlingen van de Techniekacademie een bezoek gebracht aan onze vestiging van De Bruycker-Kemp in Oostende. Onder de bezielende begeleiding van Patrick en Kelly hebben wij de kinderen getoond wat het belang van techniek is in onze maatschappij. 

Meer lezen

Terugblik DEMODAYS 2022

Afgelopen weekend stond het team van De Bruycker-Kemp present met een mooi gamma aan Kobelco en Atlas graafmachines en BOMAG grondwalsen op de DEMODAYS.

Meer lezen

Matexpo. Merci!

Bedankt aan alle klanten, partners en medewerkers van De Bruycker-Kemp om er weer een schitterende MATEXPO-editie van te maken!

Meer lezen

Royal Reesink neemt De Bruycker N.V. over

Royal Reesink N.V. (“Royal Reesink”) heeft vandaag principeovereenstemming bereikt over de overname van alle activa en passiva van het handelsfonds De Bruycker N.V. (“De Bruycker”). De Bruycker is exclusief distributeur in België van onder meer de merken Kobelco en Bomag.

Meer lezen