Aclagro breidt machinepark uit met tweemaal Kobelco SK10SR-2E

Aclagro uit Wondelgem heeft onlangs twee nieuwe Kobelco minigravers in ontvangst genomen en breidt zo het machinepark uit. Beide Kobelco’s SK10SR-2E zijn o.a. opgebouwd en afgeleverd met een mechanische snelwissel en verschillende bakken. Wij wensen hen ook met deze twee Kobelco’s veel werkplezier!

Deze veelzijdige minigraver biedt volwaardige prestaties in compact formaat. Met een groot werkbereik, uitschuifbare onderwagen en betrouwbare constructie is deze Kobelco SK10SR-2E perfect voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met deze machine.

De minigravers van Aclagro zijn door De Bruycker-Kemp o.a. opgebouwd met een mechanische snelwissel en extra functie. Daarnaast zijn de machines afgeleverd met een banaan-, dieplepel- en slotenbak.

Over Aclagro

Van afbraak en asbestverwijdering tot grondreiniging. Van bodemsanering en waterzuivering tot infra. Aclagro uit Wondelgem staat voor kwaliteit, snelheid en circulariteit. Ongeacht de complexiteit gaan zij elke uitdaging aan en hebben alle bouwexpertise, technische kennis en materieel om ze veilig en efficiënt uit te voeren. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.aclagro.be/nl

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.