Alweer een machine afgeleverd bij Wanty!

Firma Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, heeft een Kobelco SK270SRLC-7 in gebruik genomen. Deze rupsgraafmachine wordt toegevoegd aan een wagenpark met meerdere BOMAG, Schaeff, Gomaco en Kobelco machines. Een mooi voorbeeld van hoe onze merken elkaar perfect aanvullen. Wij danken Wanty wederom voor het vertrouwen!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De al compleet uitgeruste Kobelco SK270SRLC-7 rupsgraafmachine is in de werkplaats van De Bruycker-Kemp voorzien van een tegengewicht (1400 kg), hydraulische snelwissel, beschermrooster vooraan, automatische smering, dubbele heflat met 4 gaten en spil, zwaailamp, gereedschapskoffer en extra werklicht met houder.

Over Wanty 

De onderneming Wanty, opgericht in 1946, heeft doorheen de jaren een enorme groei gekend, zowel op technisch, infrastructureel als op menselijk vlak. Op dit moment telt de groep Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, maar liefst 1500 werknemers en zo’n 500 bouwmachines. Dat firma Wanty blijft investeren, staat als een paal boven water. Dit indrukwekkend familiebedrijf begrijpt als geen ander dat gekwalificeerd personeel en moderne machines de sleutel zijn tot succes.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 052 399 200, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.