Atlas 1404ZW voor trouwe klant Mobix

Mobix uit Mechelen heeft onlangs een nieuwe Atlas 1404ZW spoorwegmachine in gebruik genomen. De Atlas is opgebouwd met het Engcon DC2-systeem, waarmee bestuurders via een app persoonlijke instellingen kunnen toepassen. De Bruycker-Kemp wenst Mobix ook met deze Atlas vele plezierige draaiuren.

De circa 22 ton wegende Atlas 1604 ZW spoorwegmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

De Atlas 1404ZW van Mobix is door De Brucyker-Kemp opgebouwd met o.a. een lasthaak onder de stelarm, extra LED-werkverlichting en Engcon DC2-systeem. 

Over Mobix

Mobix is uw partner voor multidisciplinaire projecten in de sectoren van spoorwegen en infrastructuur. Mobix is bedenker en uitvoerder van slimme en innovatieve totaaloplossingen met als doel het volledige ontzorgen van hun klanten. Kijk op www.mobix.be voor meer informatie.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.