ATLAS 140W ‘BIG FOOT’ VOOR DE WITTE

Aannemingen De Witte uit Maldegem heeft, via De Bruycker-Kemp, een Atlas 140W ‘BIG FOOT’ in gebruik genomen. Door de grote wielomvang en speciale assen is de Atlas 140W ‘BIG FOOT’ in staat om op plaatsen te komen waar andere mobiele graafmachines niet kunnen komen. Wij wensen De Witte veel werkplezier met de Atlas 140W ‘BIG FOOT’.

De Deutz TCD 4.1 L4 Stage V motor heeft een vermogen van 90 KW/121 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw.min) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De Atlas 140W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme hebben de Atlas zeer compleet afgeleverd.

De Atlas 140W 'BIG FOOT' kenmerkt zich o.a. door de zwaardere assen met aangepaste overbrenging, een 35% slipdifferentieel, een verhoogde draaikanstoren en 26,5’’ Alliance banden met speciaal blokprofiel. Deze banden, in combinatie met de lage bodemdruk, beperken de schade aan de ondergrond tot een minimum.

Over Aannemingen De Witte
De Witte is actief binnen openbare en private wegenwerken, waterbouwwerken, grondwerken en groenwerken. Met een team van een tachtigtal vakbekwame medewerkers, streven zij naar een kwalitatieve en stipte uitvoering van de gevraagde diensten. De hoofdzetel is gelegen in Maldegem. Hierdoor voert De Witte voornamelijk werken uit binnen Oost- en West-Vlaanderen. Kijk op www.aannemingendewitte.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen mobiele graafmachine zelf samenstellen!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.