Atlas 150W voor Wegenwerken De Moor

Na eerder een Atlas 165Wsr neemt Wegenwerken De Moor opnieuw eenAtlas mobiele graafmachine in gebruik.De Bruycker-Kemp leverde deze 150W mobiele graafmachine af met onder andere een SMP tiltrotator Wij wensen De Moor weer veel werkplezier met de Atlas!

Naast sterk, stabiel en zuinig is de Atlas 150W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine en vernieuwde Climate Control. De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw. min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De mobiele graafmachine is in Hamme vakkundig opgebouwd door onze professionals, voorzien van o.a. een SMP tiltrotator, automatische smering en looptrede.

Over Wegenwerken De Moor
Wegenwerken De Moor is een betrouwbare partner, met kennis van zaken. Ze zijn een gezond bedrijf met zeventig jaar ervaring. Ze werken al jaren vlot samen met bedrijven zoals Farys, Aquafin en Infrax. Met het modern machinepark en unieke, persoonlijke aanpak onderscheiden zij zich van alle anderen. Al sinds de uitvinding van het wiel was er nood aan degelijke, vlot berijdbare wegen. Vandaag zijn wegen de ruggengraat van een land. Een efficiënt wegenplan draagt bij tot welvaart en vooruitgang. Wegenwerken De Moor streeft naar de beste kwaliteit, steeds met het oog op de toekomst. Ze omringen zich met de meest gedreven mensen, die zich met passie inzetten voor het beste resultaat. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.wwdemoor.be/

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.