Atlas 1604ZW voor Jacops NV

Jacops NV uit Deerlijk heeft, via De Bruycker-Kemp, opnieuw een zeer compleet uitgevoerde Atlas 1604ZW spoorwegmachine in ontvangst genomen. Dit ter uitbreiding van hun machinepark. Wij wensen Jacops veel werkplezier met de nieuwe Atlas!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604K-ZW spoorwegmachine is opgebouwd en klaargemaakt in de werkplaats van De Bruycker-Kemp in Hamme. Deze spoorwegmachine is zeer compleet uitgerust. De professionals van De Bruycker-Kemp hebben de machine o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, extra werkverlichting, twee gereedschapskisten op de onderwagen, automatische centrale smering en extra contragewicht. Daarnaast is de Atlas 1604ZW afgeleverd met twee spoorgrijpers, twee dieplepelbakken , een kofferbak en een sorteergrijper.

De Atlas spoorwegmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Over Jacops NV

Jacops is één echt familiebedrijf opgericht door J.M. Jacops na de Tweede Wereldoorlog als installateur voor de wederopbouw. Door de jaren heen zijn de werkterreinen verlegd naar telecom, elektro-mechanische infrastructuur en verlichting. Kijk op www.jacops.be voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.