Atlas 160W voor Dries Ramaekers

Dries Ramaekers heeft, via De Bruycker-Kemp, een Atlas 160W blue mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Deze Atlas 160W is compleet naar de eisen en wensen van Ramaekers opgebouwd. Wij wensen Ramaekers veel werkplezier met deze nieuwe Atlas!

De Deutz TCD 6.1 motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het motortoerental van max. 1800 omw.min een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Deze Atlas 160W is voorzien veel extra’s. Denk hierbij aan o.a.: centrale smering, dansonderdrukking, SMP draaikantelstuk, opklapbare treeplank en stalen spatborden. Wilt u meer informatie of deze krachtpatser zelf proberen? Neem dan snel contact op met uw verkoopadviseur. U kunt ook de Atlas 160W met de configurator op onze website helemaal zelf samenstellen en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.