Atlas 165Wsr voor Wegenwerken De Moor

Na diverse compact draaiende Kobelco rupsgraafmachines, neemt Wegenwerken De Moor een Atlas mobiele graafmachine in gebruik.De Bruycker-Kemp leverde deze Atlas165Wsr compact draaiende mobiele graafmachine met onder andere SMP tiltrotator en verzwaard tegengewicht. Wij wensen De Moor veel werkplezier met de Atlas!

Ondanks de zeer korte oversteek is deze machine zeer stabiel en worden er tijdens hijswerkzaamheden geen concessies gedaan. In deze ‘Short Range’ klasse heeft hij zelfs de grootste hefcapaciteit. De meest gekozen versie met stelgiek geeft de machinist de mogelijkheid om zeer kort op de machine te werken. Of het nu op de krappe bouwplaats is of langs de smalle weg tijdens maaiwerkzaamheden, de compact draaiende Atlas is overal goed en veilig inzetbaar.

Stage 5
De Stage 5 motor van de Atlas 165Wsr levert 143 pk en de emissienormen voldoen aan de strengste eisen. De AdBlue tank heeft een inhoud van 32 liter en is zeer goed bereikbaar en dus eenvoudig bij te vullen.

Hydrauliek
De Atlas 165Wsr kenmerkt zich door een maximale olieopbrengst van 240 l/min en is voorzien van het AWE 5 Load Sensing systeem en standaard uitgevoerd met twee extra functies. De drie vooraf geprogrammeerde standen (Fine, Eco en Power) geeft de machinist de mogelijkheid om bij elke taak de juiste instelling te kiezen.

Comfort
De cabine, met vernieuwd display, is zeer ergonomisch verantwoord, comfortabel en standaard voorzien van vele extra’s die de dagelijkse werkzaamheden van de machinist zeer plezierig maken. Denk hierbij aan onder andere; proportionele bediening, airconditioning, een lucht geveerde stoel en veel beenruimte. Zoals bij elke Atlas heeft men uitstekend zicht op de werkzaamheden en de omgeving.

Uitrusting
Deze Atlas 165Wsr is door De Bruycker-Kemp voorzien van diverse opties naar wens van Wegenwerken De Moor. Denk hierbij aan o.a.: een SMP tiltrotator, elektrische brandstofvulpomp, verzwaard tegengewicht (4,5 ton), looptrede aan de cabine en een nivelleerbak.

Over Wegenwerken De Moor
Wegenwerken De Moor is een betrouwbare partner, met kennis van zaken. Ze zijn een gezond bedrijf met zeventig jaar ervaring. Ze werken al jaren vlot samen met bedrijven zoals Farys, Aquafin en Infrax. Met het modern machinepark en unieke, persoonlijke aanpak onderscheiden zij zich van alle anderen. Al sinds de uitvinding van het wiel was er nood aan degelijke, vlot berijdbare wegen. Vandaag zijn wegen de ruggengraat van een land. Een efficiënt wegenplan draagt bij tot welvaart en vooruitgang. Wegenwerken De Moor streeft naar de beste kwaliteit, steeds met het oog op de toekomst. Ze omringen zich met de meest gedreven mensen, die zich met passie inzetten voor het beste resultaat. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.wwdemoor.be/

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

TOCH GRAAG CONTACT MET EEN VERKOOPADVISEUR OF LANGSKOMEN OP EEN VAN ONZE VESTIGINGEN? U BENT ALTIJD WELKOM! NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN, MAIL NAAR INFO@DBK.BE OF STEL UW VRAAG DOOR ONS CONTACTFORMULIER IN TE VULLEN.