Atlas 175Wsr mobiele graafmachine voor Mobix

Mobix uit Mechelen, aanbieder van totaaloplossingen voor slimme infrastructuur, heeft onlangs een Atlas 175Wsr mobiele graafmachine met unieke déporté knikarm in ontvangst genomen. Eerder nam Mobix een Atlas 160W met vernieuwend veiligheidssysteem in gebruik. De Bruycker-Kemp wenst hen ook met deze Atlas veel werkplezier!De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De 175Wsr is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine, geschikt voor bijvoorbeeld zwaardere wegenbouw (riolering), suikerbieten laden, sloopwerken en dergelijke. De Stage V motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw. min) een laag brandstofverbruik. De circa 18 t wegende Atlas 175Wsr kenmerkt zich daarnaast het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 175Wsr mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine.

De specialisten van De Bruycker-Kemp hebben de Atlas 175Wsr mobiele graafmachine voorzien van een speciale Retromatic snelwissel.

Over Mobix

Mobix is uw partner voor multidisciplinaire projecten in de sectoren van spoorwegen en infrastructuur. Mobix is bedenker en uitvoerder van slimme en innovatieve totaaloplossingen met als doel het volledige ontzorgen van hun klanten. Kijk op www.mobix.be voor meer informatie.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar @info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.