Na spoorwegmachines ook een mobiele graafmachine voor Vanormelingen-Stas

Vanormelingen-Stas nv uit Heist-op-den-Berg heeft weer een zeer compleet uitgevoerde Atlas in ontvangst genomen. Ditmaal een 175Wsr mobiele graafmachine. Wij wensen Vanormelingen-Stas ook met deze Atlas veel fijne draaiuren!

Ondanks de zeer korte oversteek is deze machine zeer stabiel en worden er tijdens hijswerkzaamheden geen concessies gedaan. In deze ‘Short Range’ klasse heeft hij zelfs de grootste hefcapaciteit. De meest gekozen versie met stelgiek geeft de machinist de mogelijkheid om zeer kort op de machine te werken. Of het nu op de krappe bouwplaats is of langs de smalle weg tijdens maaiwerkzaamheden, de compact draaiende Atlas is overal goed en veilig inzetbaar.

De Stage 5 motor van de Atlas 175Wsr levert 143 pk en de emissienormen voldoen aan de strengste eisen. De AdBlue tank heeft een inhoud van 32 liter en is zeer goed bereikbaar en dus eenvoudig bij te vullen. Daarnaast kenmerkt de Atlas 175Wsr kenmerkt zich door een maximale olieopbrengst van 260l/min en is voorzien van het AWE 5 Load Sensing systeem en standaard uitgevoerd met twee extra functies. De drie vooraf geprogrammeerde standen (Fine, Eco en Power) geeft de machinist de mogelijkheid om bij elke taak de juiste instelling te kiezen.

De Atlas 175Wsr voor Vanormelingen-Stas nv is door de professionals van De Bruycker-Kemp in Hamme compleet uitgerust met diverse opties. De vensters van de cabine zijn getint met folie en de machine is voorzien van stickers van Vanormelingen-Stas nv. De 175Wsr is verder uitgerust met een hydraulische snelwissel van Atlas, uitbreiding van de centrale smering, trexcavator banden en stalen spatborden. Daarnaast is de machine voorzien van diverse praktische opties, zoals: instapbescherming, led bar vooraan de cabine en 8 extra lampen.

Over Vanormelingen-Stas

Railco uit Heist-op-den-Berg bestaat uit de bedrijven: Vanormelingen-Stas nv en Spoorwerken Peeters. Beide ondernemingen zijn al meer dan dertig jaar actief in spooraanleg en werkzaamheden aan het spoor. De Railco groep is gespecialiseerd in de aanleg en vernieuwing van spoorlijnen en dan vooral in Vlaanderen. Om als bedrijf te blijven groeien beschikken zij over een modern machinepark om activiteiten zoals uitbreken, aanleggen, onderhouden en repareren van treinsporen voor spoorwegmaatschappijen en industriële ondernemingen efficiënt uit te kunnen voeren. Onder andere met spoorwegkranen, onderstoppers, rupskranen, wielladers en vrachtwagens. De Railco groep verhuurt en verkoopt tevens ook spoorwegmateriaal en -materieel. Kijk op www.vanormelingen-stas.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.