Atlas 180Wsr spoorwegmachine voor Lux TP

Lux TP uit Sandweiler (LU) heeft reeds een nieuwe Atlas 180Wsr spoorwegmachine in ontvangst genomen. Deze Atlas mobiele graafmachine is door de professionals van De Bruycker-Kemp omgebouwd naar een complete spoorwegmachine. Wij wensen Lux TP veel werkplezier met de nieuwe Atlas 180Wsr!

De Atlas 180Wsr heeft een motorvermogen van 157 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1.800 omw.min.) een gunstig brandstofverbruik. Deze spoorwegmachine kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 180Wsr spoorwegmachine, is volledig naar de wensen en eisen van Lux TP opgebouwd en afgeleverd. De machine is onder andere voorzien van een compleet spoorwegonderstel volgens solexsysteem met pendelbare vooras, vier banden aan de binnenzijde, vier aan de buitenzijde en een reservewiel. Daarnaast heeft de machine een extra verzwaard contragewicht tot 6000 kg. Op de onderwagen zijn vier transportogen, twee gereedschapskisten en aan beide zijden is de machine voorzien van klapstempels. Verder is de spoorwegmachine van Lux TP voorzien van hydraulische snelwissel CW30 met lasthaak, dertien LED-werklampen, brandblusser en EHBO-box.

Over Lux TP

Lux TP bouwt al 45 jaar lang constructies van elke omvang voor klanten in Luxemburg, maar ook in België en Frankrijk. Het bedrijf heeft meer dan 300 trouwe medewerkers in dienst die uitblinken in werkzaamheden zoals gebouwen, wegen, parkeerplaatsen, woningen, spoorwegen, afvalwaterzuiveringsinstallaties en buitenvoorzieningen. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.luxtp.lu/fr/

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.