Atlas spoorwegmachine voor Putman & Freres

Putman & Freres uit Anderlecht, vallend onder Putman Group, heeft een Atlas 1604ZW in ontvangst genomen. Deze 22 ton wegende spoorwegmachines staat bekend om zijn kwaliteit, stabiliteit, comfort en de luxe uitrusting. De Bruycker-Kemp wenst hen veel werkplezier met deze mooie Atlas!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604ZW spoorwegmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

De spoorwegmachine voor Putman & Freres is uitgerust met een extra contragewicht van 520kg, een Atlas T620H hydraulische snelwissel, een prevost snelkoppeling voor de lorry, variabel debietsysteem, extra LED-werkverlichting, een luchtpistool in cabine en extra functies.

Over Putman & Freres
Opgericht in 1949, heeft de firma Putman zich snel onderscheiden in het uitvoeren van geavanceerde elektrische en elektromechanische installaties. Het vertrouwen van de klanten, leveranciers en medewerkers bevestigen de kwaliteit van de diensten. Het bedrijf, dat 520 personen telt in 4 sectoren verdeeld over 8 afdelingen, heeft de werkzaamheden uitgebreid naar spoorwegwerken, leidingwerk en de industriële sector. Kijk op www.putman.be voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.