Atlas spoorwegmachines naar diverse klanten

Spoorwerken Peeters en Vanormelingen-Stas uit Heist-op-den-Berg, beide vallend onder Railco Groep, hebben allebei een Atlas 1604ZW spoorwegmachine in ontvangst genomen. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe Atlas!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604 ZW spoorwegmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

Over Spoorwerken Peeters en Vanormelingen-Stas

In 1996 nam de familie Peeters spooraannemer Vanormelingen-Stas NV over. Sinds eind 2003 vallen Spoorwerken Peeters NV en Vanormelingen-Stas NV samen onder de Railco Groep.Spoorwerken Peeters en Vanormelingen-Stas zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en herstellen van treinsporen. Daarnaast verhuren zij een divers assortiment aan (spoor)machines. Ook voor grondwerken ben je bij hen aan het juiste adres. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.vanormelingen-stas.be/

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.