BENS 160R rupsdumper voor YTC machines

De firma YTC machines uit Mons heeft onlangs een nieuwe BENS 160R rupsdumper in gebruik genomen. De Bruycker-Kemp leverde deze dumper onlangs aan hen af. Wij wensen YTC machines veel werkplezier met de nieuwe BENS rupsdumper.

Deze BENS 160R heeft een laadvermogen van 1.600 kg en een eigen gewicht van 1.340 kg. De uniek draaiende laadbak met hoge uitstort, de hydrostatische transmissie, het bedieningsgemak en de ongekende terreineigenschappen zijn kenmerkend voor dit Japanse kwaliteitsproduct. Door de volledig te openen motorklep is de motor voor een dagelijkse inspectie prima toegankelijk. En door het overzichtelijke bedieningspaneel is de 160R eenvoudig te bedienen.

Over YTC machines

De firma YTC machines is nieuw in de regio van Bergen. Met 30 jaar ervaring is het bedrijf gespecialiseerd in machines voor civiele techniek. YTC machines is het aanspreekpunt voor de verhuur, verkoop of reparatie van minigraafmachines, rupsgraafmachines, mobiele graafmachines, wielladers, dumpers, aanverwante producten en onderdelen. Voor zowel bedrijven als particulieren is YTC beschikbaar. Kijk op www.ytcmachinesprl.com voor alle machines en meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle BENS rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.