BOMAG BF200 voor Dirk Bauwens

Dirk Bauwens NV uit Kluizen heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een BOMAG BF200 asfaltmachine in ontvangst genomen. Wij wensen Dirk Bauwens veel werkplezier met de nieuwe asfaltmachine!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfaltsoorten levert De Bruycker-Kemp asfaltspreidmachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. Met technieken als Magmalife voor kortere opwarmtijd, Quick Coupling voor een snelle balkverbreding, brandstofbesparende Ecomode en een dubbele bordes voor meer zicht, zorgt de asfalteermachine voor een hogere productiviteit. De ruim 6 ton wegende BOMAG BF200 heeft een werkbreedte van 1.100 – 2.000 mm.

Over Dirk Bauwens NV

Dirk Bauwens Nv is een is familiaal aannemingsbedrijf dat zich toelegt op omgevingswerken voor ondernemingen, overheden en industrie. Zij onderscheiden zichzelf door zich constructief op te stellen en mee te denken voor optimalisatie van een ontwerp. Kijk op https://www.dirkbauwensnv.be/ voor meer informatie.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.